Baranya Dávid :: A successful resumption!

Sikeres újrakezdés!

Baranya Dávid és partnere tizenharmadik lett a Latin-amerikai Táncok Országos Bajnokságán

- Baranya Dávid és Gulyás Kata az elôkelô tizenharmadik helyen zárta a Latin-amerikai Táncok Országos Bajnokságát, egy olyan erôs mezônyben, ahol nem kisebb nevek szerepeltek, mint: Maurizio Vescovo és Törökgyörgy Melinda (1.), Andrea Silvestri és Váradi Martina (2.), Magyari Róbert és Szalai Ágnes (3.), de felsorolhatnánk mind a negyvenkilenc párt, hisz Magyarország tánc sportjának krémje versengett november 3-án.

Baranya Dávid igen sokoldalú táncos. Szerepelt tehetségkutató versenyen, ahol egy ország ismerte meg és azonosította nevét a kortárs tánccal. Lehetősége volt kipróbálni magát Barta Dóra érdemes művész társulatában, és a musical világa is szívesen fogadta tehetségét. Most azonban, a táncparketten mutathatta meg tudását, és adott bizonyságot mindenki számára, hogy ifjúkori „szerelméhez” a latin táncokhoz egy pillanatra sem maradt hűtlen. A többkörös versengésben az elődöntőig jutott táncpartnerével, és az így elért tizenharmadik hely igen szép teljesítménynek nevezhető másfél év kihagyás után. A versenytáncospár bizonyított, üzenve minden táncot kedvelőnek, hogy érdemes a jövőben figyelni rájuk!

Dávid és Kata elégedetten távozhatott az „Austrotherm Kupa 2007” néven meghirdetett versenyről, hisz a kitűzött céljukat teljesítették. Az újra kezdés sikeres volt! Az edzéseket viszont ott folytatják, ahol a verseny előtt abbahagyták, mivel újabb magmérettetések várnak rájuk, amelyek pontos időpontjáról leghamarabb a www.baranyadavid.hu weboldalon kaphat hírt az érdeklődő.

www.zene.hu →