Baranya Dávid :: Ballroom Fever

"Ballroom Fever"

  • Baranya Dávid és Darók Petra Ballroom Fever

    Baranya Dávid és Darók Petra Ballroom Fever

  • Baranya Dávid és Darók Petra

    Baranya Dávid és Darók Petra

Baranya Dávid ismét régi "szerelmének", a latin-amerikai táncoknak hódol

Az Egyesült Államokban folyatatja tovább karrierjét Baranya Dávid, ahol megkezdi hat-hetes felkészülését a Royal Caribbean Productions egyik nagysikerű műsorára a Ballroom Fever-re.

Múlt év szeptember végén költözött haza a művész Stuttgartból. Két évet töltött Németországban, ahol a nagysikerű Vámpírok Bálja musicalben szerepelt, mint Fehér Vámpír. Haza költözését követően több produkcióban is részt vett, de leginkább a pihenésre koncentrált. Látható volt az X-Faktor tehetségkutató műsorában, és a Vámpírok Bálja musical hazai menedzsmentje is meghívta, hogy öltse magára ismét jelmezét és álljon pár hétre a vámpírok közé, amire természetesen boldogan mondott igent kiutazása előtt. Dávidnak azonban nem kell egyedül átrepülnie az óceánt. Vele tart kollégája Túri Lajos is, aki szintén ebben a show-ban kapott szerepet, és így együtt léphetnek ismét színpadra, hogy szórakoztassák a nagyérdeműt.

Ez év áprilisától október végéig mind két művész a Royal Caribbean International hajóján, a "Splendour of the Seas" fedélzetén látható.

www.twice.hu →