Baranya Dávid :: News Part 2.

hírek

A pesti elôadást jobban szereti

Baranya Dávidot a Megatánc című műsorban ismerhette meg a nagyközönség. Dávid a versenyt ugyan nem nyerte meg, de a vetélkedő segítségével óriási népszerűségre és ismertségre tett szert.

Bővebben →

Baranya Dávid Berlinben áll színpadra

A 111 éves múltra visszatekintő Theater des Westens színházi felkérésére a szolnoki Baranya Dávid két hónapos szerződést írt alá a sikeres Tanz der Vampire (Vámpírok Bálja) musical berlini előadására.

Bővebben →

Sikeres újra kezdés!

Baranya Dávid és Gulyás Kata az előkelő tizenharmadik helyen zárta a Latin-amerikai Táncok Országos Bajnokságát, egy olyan erős mezőnyben, ahol nem kisebb nevek szerepeltek, mint Maurizio Vescovo és Törökgyörgy Melinda (1.), Andrea Silvestri és Váradi Martina (2.), Magyari Róbert és Szalai Ágnes (3.), de felsorolhatnánk mind a negyvenkilenc párt, hisz Magyarország tánc sportjának krémje versengett november 3-án.

Bővebben →

"Igazából rajtam maradt"

Húszas éveinek legelején jár, táncolt már Svájcban, Németországban, Kanadában, Franciaországban, s hazánkban is világhírű koreográfusok instruálták. Akár dicsekedhetne is, az embernek mégis végtelen szerénysége tűnik fel először. A NetNap kérdéseire Baranya Dávid válaszolt.

Bővebben →